2015-11-10 09:43:17• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Vitákra számíthat a munkahelyén

Napi horoszkóp november 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ha eddig elhanyagolta a szívügyeket, ma bőven behozhatja a „mulasztását”. Egy új ismeretség könnyen lángra lobbanthatja, és a szokásos hévvel vetheti bele magát a váratlan kalandba.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Az ön anyagi javakért felelős bolygója, a Merkúr, a Skorpió jegyében áll. Kénytelen lesz elfogadni egy megbízást, amelyhez semmi kedve és nem is kifizetődő, de ha elutasítja, akkor legközelebb már ajánlatot sem fog kapni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Szaturnusz „támadja” az Ikrek jegyét, ez párkapcsolati feszültségben érezteti majd a hatását. Ne hagyja felgyűlni a teendőit, mert ha összekuszálódnak a szálak, nehéz lesz rendet tennie.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Skorpió jegyében áll. Addig ügyeskedik, amíg igaza nem lesz, vagy legalábbis igazat nem adnak önnek. Minden helyzetben feltalálja magát, ma nem tudják lesöpörni a pályáról. Érdemes lenne üzleti vállalkozásba kezdenie.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Nehezen viseli a hétköznapok egyhangúságát, tegyen valamit annak érdekében, hogy az élete izgalmasabb legyen. Ne kockáztasson feleslegesen, érje be ártatlan szórakozással, mert a legtöbb bajt a szélsőségek iránti vonzódása okozhatja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Jupiter a Szűz jegyében áll, így sikeresen átvészelheti a legkritikusabb napokat. Az nem baj, ha néha egy kicsit elégedetlenkedik, hiszen minden embert az mozdít előre, ha szebbre, jobbra vágyik.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma kissé szétszórttá és figyelmetlenné válhat. Sokkal érdekesebb feladatok várnak önre, mint a napi taposómalom. Az esti program során megismerkedhet valakivel, aki izgalmasabbá, vidámabbá teheti a napját, de lehet, hogy az egész életét is.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ne engedje, hogy falhoz szorítsák, vagy kihasználják a hiszékenységét. Ne legyenek kétségei: csak akkor lehet egyenrangú másokkal, ha a sarkára áll, és nem hagyja, hogy mások bábja legyen. Ha végre megszólal, észre fogják venni, hogy már nem a régi emberrel van dolguk.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Elsősorban a munkahelyén számíthat kisebb vitákra és kínos pillanatokra, ma minden korábbinál nagyobb szüksége lesz az önuralmára és a lélekjelenlétére. Ne csináljon jelenetet, maradjon higgadt, és tartsa meg a véleményét magának.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Olyan nap áll ön előtt, melyet nem zavarnak szerelmi viszályok vagy munkahelyi harcok. Használja ki a nyugalmat arra, hogy élénk szellemi és társasági életet kezd élni. Olvasson, tanuljon és beszélgessen a barátaival!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ma hajlamos lesz a melankóliára. A torokszorító történetek „megülhetik” a lelkét, a munkahelyi gondok behálózhatják, és ezzel igencsak csökkenthetik a teljesítményét.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Szaturnusszal. Ez fájdalmakat jelez, a legjellemzőbb ilyenkor a fejfájás, de adódhatnak ennél komolyabb bajok, váll- vagy gerincproblémák is...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: